Translate

lördag 7 september 2013

En ny blogg värd att läsa

Så har skaran av bloggare i familjen utökats med en individ till. När jag började för ett halvår sedan sågs det av en majoritet i familjen Bokenblom som ett tecken på familjeförsörjarens förtida 40-årskris. Ingen har dock hävdat att sonens intåg i bloggosfären är ett uttryck för hans 15-årskris. Tala om dubbla standards.

Sonen har alltid haft ett stort filmintresse och det går inte en vecka utan att vi pratar film i någon form. En vällevererad kommentar som Det smakar (konstpaus) gott, kan väcka enorm munterhet.  Därför är det kanske inte så konstigt att han valt att skriva om just film på sin blogg. Tvisten på det hela är att han gör det på engelska.  Så här lyder hans första inlägg, eller post som det heter på hans blogg.

Why hello there !
MY name is Bokis and I am all new to this blog thing but I thought that  I might as well get one of these so called blogs. After some time thinking about what I want to write about here on the internets I came up with this; since I like movies and I know some other people like them too, why not create a blog ’bout movies?
With all the rumours and news constantly circling around the web I’ll be your guide to find the freshest scoops.
You can expect some news, reviews, quizes, videos and what not on this blog.
Cheers, Bokis

Gå gärna in på http://bokismovies.wordpress.com/ och lämna en och annan uppmuntrande kommentar. Enligt ryktena från övervåningen i huset kommer en tio-i-topp lista på höstens måstefilmer att publiceras inom kort - dvs innan kl 22:15 nu på lördagskvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar